– At lykkes med håndarbejde giver mig overskud og en følelse af at mestre noget. Det bliver en afslapning i hverdagen, der giver mig plads til og mulighed for en stille stund, fortæller Warunee Bolstad.

– Jeg fandt hurtigt ud af, hvor spændende broderiverdenen er. Teknikkerne giver dig så mange muligheder! Du starter med et stykke stof og farveblyanter hver gang, og derudover kan gammelt tøj, som du har hængende i skabet, få et helt nyt liv!

Warunee var omgivet af broderi, da hun var lille, men blev først rigtig interesseret i 2018, hvor hun og hendes familie solgte lejligheden og flyttede til Thailand. De tilbragte meget tid hos hendes tanter, og hun blev introduceret til broderi igen. Deres plan var at rejse meget rundt det år, men Warunee indså hurtigt, at det var alt for varmt at strikke med uld. Derfor begyndte hun i stedet at brodere.

– Det blev starten på en broderi-romance, der i dag giver mig skaberglæde og en følelse af at kunne mestre noget. Samtidig blev jeg bevidst om at træffe bedre valg, når det kom til min garderobe. Jeg blev vild med at give gammelt tøj nyt liv ved at brodere på det, fortæller Warunee.