Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på varer købt på Bogoo.dk.

Hjemmesiden ejes af:

Bogoo ApS
Balticagade 10B, 2 th.
8000 Aarhus C
Cvr. nr. 40227059
[email protected]

Aftalevilkår for handel på Bogoo.dk

Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på Bogoo.dk.

1. Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Alle ordre indgås på dansk.

Det er kundens ansvar, at alle informationer er udfyldt rigtigt.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Bogoo.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende følgeseddel sendes til dig fra vores distributør, sammen med de varer, du har bestilt.

2. Betaling

På Bogoo.dk kan du betale på følgende måde:

Både private og virksomheder kan betale med kort.

Vi samarbejder med betalingsudbyderen Stripe og kan derfor tilbyde betalingsmulighed med følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • VISA
  • JCB
  • American Express

Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

3. Kvittering

Du modtager en følgeseddel sammen med dine varer samt en ordrebekræftelse, når du bestiller varen. Når varen er afsendt fra vores distributør, modtager du en mail. Varen sendes via pakkepost-leverandør Post Nord.

4. Persondata og håndtering af personoplysninger

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Persondata vil ikke blive videregivet til 3. part.

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Lovens krav til erhvervsdrivende betyder, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år. Kreditkortoplysninger formidles via Bogoo.dk forlaget til PBS på en sikker og krypteret SSL forbindelse og gemmes ikke af Bogoo.dk. Personoplysninger transmitteres til Bogoo.dk i krypteret form.

Personoplysninger gemmes af Bogoo.dk i en database på en sikker server, hvortil der ikke er direkte adgang fra internettet. Personoplysninger gives ikke videre til andre. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.

5. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Bogoo.dk ved afsendelse af bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte os på [email protected].

Er varerne afsendt, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere om fortrydelse under punkt 8.

6. Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark og omfatter ikke Grønland og Færøerne.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

7. Forsendelse og leveringsformer

Du får tilsendt din bestilling med Post Nord. Det er vores distributør DBK, der sender bøgerne ud.

Bogoo.dk bestræber sig på, at varer, du har bestilt, afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail. For varer leveret til en adresse i Danmark opkræves der et fast ekspeditionsgebyr på 35,- kr. Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.

Hvis vi får en pakke retur, som ikke er blevet afhentet, forbeholder vi os retten til at debitere dig kr. 149,00 for de omkostninger, der opstår ved en sådan uafhentet pakke i form af porto og administration.

8. Fortrydelses-/returret

Bogoo.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i samme stand og mængde, som de blev leveret i.

Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Meddelelsen vedr. fortrydelse skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret + oplyse ordrenummeret.

Du kan returnere en vare ved at sende den til:

Bogoo ApS
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C
Att.: RETUR

Ordrebekræftelsen skal medsendes i forbindelse med returnering.

Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen. Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Det, som du har betalt for varen (inkl. forsendelsesudgiften fra lager til dig), tilbagebetales til dig, når Bogoo.dk har modtaget dine varer retur.

Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

9. Reklamationsret

Når du køber fysiske bøger, har du to års reklamationsret.

Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden for rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden to måneder, anses reklamationen for at være rettidig.

Reklamationer kan meddeles pr. e-mail til: [email protected]

Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Kontakt os blot pr. e-mail [email protected], så vi kan fremsende en forudbetalt returseddel.

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage.

Reklamation – digitale produkter.

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os inden for “rimelig tid”.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt. Du kan reklamere ved at kontakte os via e-mail til [email protected] Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

10. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Bogoo.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.