Billige bøger til dig, der elsker gode gourmetoplevelser

På gourmetbøger.dk kan du som medlem altid købe billige bøger – både de nyeste, bestsellers og endnu ikke udgivne bøger. Du bestemmer naturligvis selv hvilke og hvor mange bøger, du vælger at købe. Medlemskabet koster kun 39,95 kr./30 dage – og med de store rabatter, som bogklubben giver dig, kan et medlemskab hurtigt tjene sig hjem. Du kan til enhver tid skifte til forudbetaling og et 29,95 kroners medlemskab! Se herunder!

Ved at forudbetale tre måneder får du medlemskabet billigere, nemlig for kun 29,95 kroner – også fremover. Og hvis du forudbetaler et helt år, får du en gratis måned med i købet.

Du kan afmelde dit medlemskab, når det passer dig. Det eneste, som du skal gøre for at få de gode rabatter, er, at du skal være medlem i minimum 30 dage. Herefter kan du afmelde medlemskabet, som det passer dig og så udløber dit medlemskab efter betalingsperioden svarede til en måned.

Efter afmelding kan du til enhver tid melde dig ind igen og opnå de gode rabatter på gourmetbøger.dk.

Men husk, at vi belønner trofaste medlemmer. Hvis du har været medlem et år og tegner medlemskab for et nyt år, kan du vælge en gratis bog mellem gourmetklubbens medlemstilbud

Bliv medlem nu!

3 måneders medlemskab

29,95 kr. pr. måned med 3 måneder forudbetalt til 89,85 kr.

Års-medlemskab

329,45 kr. pr. år

Kan afmeldes til enhver tid!