Velkommen til Gourmetbøger!

Du sidder lige nu og ser på Danmarks nye og største kulinariske fordelsklub – Gourmetbøger er en fordelsklub for alle os med en brændende kærlighed til gastronomiens fantastiske verden. Os der elsker at stå i køkkenet med en spritny lækker kogebog og suge til os af spændende inspiration og nye mundvandsfremkaldende opskrifter.


Vi har allerede over 3000 titler i shoppen! Og vi kan derfor love, at der altid er noget for enhver smag – også din! Vi håber derfor meget, at du har lyst til at være med i fællesskabet.

I vores klub er der plads til alle – Hvad enten du er på jagt efter eksklusive kogebøger fra alverdens kendte stjernekokke, eller du måske vil hente inspiration til en nyfunden interesse for vilde spiselige urter, nye foodtrends, forbedrede kostvaner eller er på vej til at kaste dig ud i brygning af øl, så garanterer vi, at du finder en bog, der passer til dig her!

Ved at tilmelde dig fordelsklubben vil du lynhurtigt opdage, at der er masser af penge at spare i forhold til normale kogebogspriser – og vi har sat medlemsprisen så lavt, at det faktisk kun svarer til en enkelt kop kaffe ude i byen pr. måned. Igen… her skal alle kunne være med.

Du kan tilmelde dig her

Og hvis du ikke allerede har gjort det, så synes vi, at du skal skynde dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev – Det er helt gratis!

I nyhedsbrevet vil du en gang om måneden modtage masser af ny spændende gourmet-inspiration og f.eks. få insiderviden om hvilke nye kogebøger, der er på vej til at ramme vores enorme bogreol.

Du får samtidig et hav af særligt udvalgte opskrifter, gode køkkentricks, anmeldelser, interviews og meget andet der med garanti vil skabe ekstra madglæde i dit køkken.

Og så sniger der sig naturligvis også en masse konkurrencer ind – Konkurrencer, hvor du f.eks. kan vinde nogle af vores mange fantastiske kogebøger!

Du kan nemt tilmelde dig nyhedsbrevet her forneden.

Skåret helt ind til benet så glæder vi os ekstremt meget over at kunne byde dig velkommen til Gourmetbøger.dk – Vi glæder os til at åbne op for en evigt voksende mængde af kulinarisk inspiration og fælles madglæde!

Med store gastronomiske hilsner fra hele teamet!

Mikkel Wejdemann
Redaktør