Madglad gastronomisk eventyrer – mød redaktøren

Når man, som jeg er fuldstændig bidt af at dykke dybt ned i gastronomiens nærmest uendelige mange afkroge og kulinariske muligheder, findes der nok ikke en mere indbydende opgave, end at få lov til at være redaktør for Danmarks største fordelsklub dedikeret til alverdens skønne kogebøger.


Mit navn er Mikkel Wejdemann, men jeg er nok mere kendt (og sikkert meget rammende) under mit firmanavn – MadMikkel. Jeg er 42 år, bosat i Aarhus og så har jeg en helt ustyrlig appetit og nysgerrighed på alt, hvad der rører sig indenfor madens verden.

Hvad enten det kan spises eller drikkes, er surt eller sødt, er nynordisk eller fra et halvskummelt gadekøkken i Indonesien, så har jeg altid enorm lyst til at smage. Denne nysgerrighed og store lyst til smagseventyr glæder jeg mig umådeligt meget til at dele med jer her på siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her forneden, så du kan få løbende opdateringer.

Jeg elsker at sprede madglæde og har gennem de sidste mange år på den ene eller anden måde arbejdet med formidling omkring madens verden.

I 2017 udkom min første kogebog, og jeg kan her i vores lille bogklub løfte sløret for at der er en ny spændende hav-kogebog på vej i foråret 2021.

Udover mit “normale” arbejde som selvstændig med MadMikkel har jeg desuden bl.a. skrevet artikler og madguides for magasinet “gastro” – og jeg nyder helt generelt at lave køkken-research, smage løs og dele ud af mine erfaringer og oplevelser.

Min primære mission med at være redaktør her på Gourmetbøger.dk er at være med til at sprede et par ekstra drys gastronomisk viden, nysgerrighed og madlyst hos jer læsere. Alt sammen noget, der forhåbentlig er med til at give jer lyst og motivation til at begive jer ud i egne og nye eventyr i køkkenet.

Vi skal hos Gourmetbøger.dk nok sørge for, at der altid er masser af lækker inspiration at vælge i mellem!

Rigtig god læselyst og god appetit!

Mikkel Wejdemann